Lizet Beek, 33 jaar
Onder het mom van minder denken, meer doen ben ik in 2015 begonnen met het opzetten van deze webshop. Twee jaar hiervoor liep ik bij Flavourites live en toen dacht ik al; dit wil ik ook! Ik ben begonnen met wat kaartontwerpen die door Mette & Pernille en Studio Little Things werden verkocht. Om vervolgens steeds meer leuke dingen te gaan ontwerpen en zie hier, de webshop + wholesaleshop!

Wie ben ik?
Ik woon samen met mijn vriend Robin, onze Franse Bulldog Diesel & onze labrador Malu in Enschede. Ik heb de opleidingen SPW3 & Grafisch Vormgeven gedaan en daarnaast heb ik al sinds 2010 een eigen bedrijf; Lizet Beek Photography & Graphic Design. Tijdens mijn opleiding voor grafische vormgeving kwam ik er achter dat ik fotograferen geweldig vind. Na de opleiding ben ik gelijk voor mezelf begonnen. Daarnaast heb ik ook een hele tijd bij een buitenschoolse opvang gewerkt, maar inmiddels ben ik fulltime zelfstandig onderneemster.

Ik heb erg afwisselend werk en daar ben ik heel erg blij mee. Verder ben ik heel erg benieuwd wat er verder nog allemaal op mijn pad komt, dus kom maar op met de leuke opdrachten en bestellingen!

Liefs, Lizet
www.lizetbeek.nl // www.lizetbeek-shop.nl // www.lalalove.nl
Heb je instagram? Volg mij via @lizetbeek_shop!


Wil je een ontwerp op maat? Dat kan natuurlijk ook! Stuur gerust even een e-mail met vragen en ideeën, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan doen.
info@lizetbeek-shop.nl

 

© 2020 - 2022 lizetbeek-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel